تاریخ انتشار: شنبه 1393/09/15 - 15:14
کد خبر: 149775

اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به روحانی تاکید کرد؛

انتقاد از مراسم گلخانه‌ای حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه/ در دولت شما هم عده‌ای به دنبال تشکیل تشکل‌های دولت ساخته هستند

انتقاد از مراسم گلخانه‌ای حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه/ در دولت شما هم عده‌ای به دنبال تشکیل تشکل‌های دولت ساخته هستند

در بخشی از این نامه آمده است: آیا خبر دارید که چیدمان سخنرانان جلسه شما منتسب به یک طیف سیاسی هستند و ظاهرا تصویری که قرار است در محضر شما از دانشگاه ارائه گردد، تصویری هم سو و بی انتقاد از سیاست های دولت است؟ آیا واقعا شما اینگونه می پسندید؟

خبرنامه دانشجویان ایران: اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه ای خطاب به حسن روحانی پیرامون حضور رئیس جمهور در روز دانشجو در دانشگاه نوشت: تدارک دهندگان جلسه 16 آذر به دنبال برگزاری یک مراسم گلخانه ای از حضور رئیس جمهور در دانشگاه و ارائه تصویری کاریکاتوری و نمادین از این جلسه هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این نامه آمده است: آیا خبر دارید که چیدمان سخنرانان جلسه شما منتسب به یک طیف سیاسی هستند و ظاهرا تصویری که قرار است در محضر شما از دانشگاه ارائه گردد، تصویری هم سو و بی انتقاد از سیاست های دولت است؟ آیا واقعا شما اینگونه می پسندید؟

متن این نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

پیرو سخنان جنابعالی و اظهارتاسف شما مبنی بر عدم حضور دانشجویان در آخرین حضور دانشگاهی‌تان، پیرامون حواشی رخ داده در جلسه 16 آذر اخباری به گوش مان رسیده است که می خواهیم با شما در میان بگذاریم:

1- آیا شنیده اید که تدارک دهندگان جلسه 16 آذر به دنبال برگزاری یک مراسم گلخانه ای از حضور رئیس جمهور در دانشگاه و ارائه تصویری کاریکاتوری و نمادین از این جلسه هستند؟ آیا واقعا شما اینگونه می پسندید؟

ما اعتقاد داریم که حضور رئیس جمهور در روز دانشجو و در دانشگاه و در یک برنامه واقعا دانشجویی، فرصتی مهم برای ظهور و بروز مردم سالاری دینی است که نباید با گلخانه ای برگزار کردن آن در حق آن جفا کرد.

2- آیا خبر دارید که چیدمان سخنرانان جلسه شما منتسب به یک طیف سیاسی هستند و ظاهرا تصویری که قرار است در محضر شما از دانشگاه ارائه گردد، تصویری هم سو و بی انتقاد از سیاست های دولت است؟ آیا واقعا شما اینگونه می پسندید؟

به نظر می رسد در دولت شما هم عده ای به دنبال تشکیل تشکل های دولت ساخته هستند.

3- آیا خبر دارید که عده ای ورای قانون به اتحادیه های دانشجویی اجازه صحبت در جلسه شما را نداده اند و عده ای بدون مکانیزم های مشخص قرار است منویات برخی دولت مردان را با شما مطرح کنند؟ آیا واقعا شما اینگونه می پسندید؟

ذکر این نکته حائز اهمیت است که طرح سوالات فوق از باب تذکرات مومنانه است و امید به اصلاح آن از سوی رئیس جمهور محترم را داریم.

با این اوصاف اعضای اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در دفاع از آزادی و آزاداندیشی در جلسه شما حاضر نخواهند شد مگر آنکه با نظر جنابعالی شرایط اظهار نظر و پرسشگری همه اتحادیه های قانونی دانشجویی فراهم شود و ما نیز در این جلسه در کنار باقی اتحادیه های دانشجویی بتوانیم نقطه نظرات اعضای اتحادیه را به گوش شما برسانیم.

اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top